Iværksætterrådgivning

Vi har fokus på iværksætteri

Et område, der ligger NEPTUN Advokatfirma særligt på sinde, er rådgivning af iværksættere.
 

Som iværksætter er midlerne i opstartsfasen ofte små, hvorfor mange fravælger tilstrækkelig og nødvendig rådgivning i opstartsfasen. Dette kan blive dyrt på den lange bane.

Derfor forsøger vi sammen med den enkelte iværksætter, at skabe en samlet pakkeløsning, som er brugbar i opstartsfasen. Dette kan eksempelvis være honoraraftale om fast pris eller særlige betalingsvilkår.

Ofte vil iværksætterrådgivningen ske i samarbejde med en revisor, således den rigtige opstart for iværksætteren sikres. Et sådant revisorsamarbejde kan også indgå i en samlet pakkeordning for iværksætteren.

Vi står klar til at høre om dine ideer og tanker omkring virksomhedsopstarten.

 

En særligt område der ligger NEPTUN Advokatfirma på sinde er rådgivning af iværksættere.

Som iværksætter er midlerne i opstartsfasen ofte små, hvorfor mange fravælger tilstrækkelig juridisk rådgivning i opstartsfasen.

Dette kan blive dyrt på den lange bane.

Derfor forsøger vi sammen med den enkelte iværksætter, at skabe en samlet pakkeløsning, som er brugbar i opstartsfasen . Dette kan eksempelvis være honoraraftale om fast pris eller betalingstid.

Derudover er det muligt at tilknytte NEPTUN Advokatfirma som fast sparringspartner i et forudgående antal valgte timer, til en særlig iværksætterpris.

Ofte vil iværksætterrådgivningen ske i samarbejde med en revisor, således den rigtige opstart for iværksætteren sikres.