Testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt

Personlig rådgivning sikrer dig bedst

Testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter betragtes efterhånden som et standardprodukt, som alle og enhver blot kan “tage ned fra hylden” eller endnu værre som dokumenter, der kan udarbejdes ved at udfylde nogle få spørgsmål på en hjemmeside skabt til formålet.

En sådan opfattelse kan ikke være længere fra sandheden.

Testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter er helt særlige dokumenter, som skabes ud fra hver kundes behov og ofte er det de små forskelle, som får den afgørende betydning, når der bliver brug for de udarbejdede dokumenter.

Hos NEPTUN Advokatfirma vil der ved udarbejdelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter altid blive afholdt et fysisk møde, hvor netop dit behov klarlægges ud fra en gennemgang af dine familiære forhold.

Vi stiller alle de spørgsmål, du ikke selv har tænkt på og som netop ikke kommer frem, når dokumenterne “trækkes ned fra hylden” eller udarbejdes via en standard hjemmeside.

Kontakt os allerede i dag så vi sammen kan sikre os, at der udarbejdes dokumenter tilpasset til netop dine personlige og familiære forhold.