Priser

En af de helt centrale ideer med etableringen af NEPTUN Advokatfirma har været at skabe mere tid til den enkelte kunde uden at dette nødvendigvis afspejles direkte 1:1 i det endelige honorar. Vi har fokus på løsninger, og bruger den nødvendige tid med kunden.

Hos NEPTUN Advokatfirma ønsker vi samtidig, at tilbyde den enkelte kunde en korrekt og dybdegående juridisk rådgivning til en konkurrencedygtig pris på ydelser, hvor kunden i dag ofte kan finde en billig model eller skabelon på diverse hjemmesider med juridiske produkter.

Hos NEPTUN Advokatfirma bestræber vi os på at anslå forventet honorar fra sagens opstart – eventuelt ved inddeling i faser. Samtidig tager vi en aktiv dialog med hver kunde om mulige afregningsmodeller til behandlingen af den enkelte sag.


Nedenfor er angivet priseksempler på sædvanlige opgavetyper, hvortil bemærkes, at priserne er angivet som fra-priser.

Disse fra-priser er angivet med udgangspunkt i det sædvanlige arbejdsomfang med den pågældende sagstype, og fra-prisen vil derfor som det helt klare udgangspunkt være prisen på opgaven, som opgaven defineres ved sagens opstart.

Skulle der i den enkelte sag være forhold som resulterer i fravigelse af udgangspunktet, da vil dette fremgå fra opstarten eller så snart forholdet viser sig i sagen.


Kontakt os endelig i dag for en dialog om din sag, herunder pris og muligheder for behandlingen.

De angivne priser er inkl. moms. Priserne viser honoraret til NEPTUN Advokatfirma, hvorfor udlæg, afgifter og gebyrer forbundet med sagens behandling ikke er inkluderet.