Om NEPTUN Advokatfirma

NEPTUN Advokatfirma er etableret i 2020 af advokat Kim Bønlykke Christensen med et ønske om at yde full service advokatrådgivning til private samt små og mellemstore virksomheder i Galten, Skovby og omegn.

En af de helt centrale ideer med etableringen af NEPTUN Advokatfirma har været et fokus på altid at skabe de rigtige løsninger til vores kunder og vi har som dedikeret mål, at der altid skal være tid til den enkelte kunde og dennes behov. Dette er helt væsentligt for at sikre kunden den gode løsning.

Kim Bønlykke Christensen har arbejdet i advokatbranchen siden 2008 og fik sin advokatbestalling i 2013. Igennem årene han opbygget en bred erfaring med rådgivning af både privat- og erhvervskunder, således der sikres sammenhæng i rådgivningen af den enkelte kunde.

NEPTUN Advokatfirma har opbygget et større netværk af rådgivere og specialister inden for andre fagområder, som kan inddrages efter konkret behov, hvilket betyder, at kunden hos NEPTUN Advokatfirma altid sikres en god løsning på sin sag.

NEPTUN Advokatfirma ser frem til at betjene dig!

Vi er medlem af branceforeningen Danske Advokater, der som forening er med til at udvikle og styrke advokatbranchen på et overordnet plan. Dette er til gavn for hele branchen og samfundet generelt, da foreningen har en markant stemme i den offentlige debat.
Vi er medlem af Advokatsamfundet, hvilket fører tilsyn med landets advokater og som løbende arbejder på at sikre den uafhængighed og integritet, som kan forventes af landets udøvende advokater.